Some Kind of Dreams & Jess’s


Australian Shepherds

&

Dwerg en Kaninchen Teckels Ruwhaar

De Australian Shepherd is een intelligente hond die graag voor je wil werken, bv gehoorzaamheid, behendigheid/agilty, mantrailen, geurdetectie, schapendrijven, enz. Ook gewoon een stevige wandeling doet de hond veel plezier maar een denkspel kunnen ze zeker waarderen, soms zelfs vermoeiender dan een flinke wandeling. Onze aussies zijn zeer gesteld op gezelschap van volwassenen maar ook van kinderen mits ze dat gewend zijn, en kunnen ook goed met andere honden en andere dieren omgaan. Zoals elke hond moet ook de Aussie consequent worden opgevoed. Ze leren graag snel en gemakkelijk maar slaafs zijn ze zeker niet. Ze hebben een stabiel karakter, mits je ze correct behandeld. Wie een slaafse hond zoekt komt met de Aussie bedrogen uit.


De Aussies komen in diverse kleuren voor zoals driekleuren (Black Tri of Red Tri), en de gevlekte (Blue Merle of Red Merle). Ook tweekleurige honden komen voor.


Als onze honden worden getest op erfelijke oog afwijkingen ECVO, heupdysplasie (HD) en elleboogdysplasie (ED).

Ook testen we onze honden op de volgende DNA testen, HSF4, MDR1, CEA en PRA

Ook op show gebied hebben onze honden sporen verdiend.

Wij fokken af en toe een nestje pups die midden in onze woonkamer opgroeien tussen onze andere honden en onze dochter. Wij doen ons best om onze pups goed te socialiseren zodat ze een goede start hebben voor de rest van hun leven.


Bij interesse in de Aussie, vragen wij altijd om een bezoekje aan ons en onze honden te plannen zodat wij kunnen uitleggen op wat voor manier wij fokken en ook kunnen wij verdere vragen beantwoorden. Je kan altijd bellen of mailen voor een afspraak.

Red Tri

Black Tri

Red Merle

Blue Merle

Jeanet de Paauw


📞 +32/474744235

✉️  lindsay@somekindofdreams.be

✉️ info@jesss.nl

Neerpelt

Belgium